Vevővélemények,

melyeket kérésemre nekem írtak

Kedves Diószegi  Zsuzsanna!

Tapasztalataink az Electro Medi Stim készülék használatairól.

Férjemnek  a diabétesz következtében a hajszálerek működése oly mértékben károsodott, hogy a vérkeringés szinte elégtelen volt. Ennek okán, először a talp élén nagy kiterjedésű fekély alakult ki, ami lehúzódott a talp középig. A rossz  vérkeringés  miatt  súlyos állapot következett, sajnos még az amputáció is szóba került. Több hónapos kezelés után után, nehezen de begyógyult a seb. Három év eltelte után azonban a talp ujjak felőli részében sorozatosan jelentkeztek a fekélyek. Felváltva, egyszer az egyik majd a másik talpon.  A lábak állandóan fáztak. A lábfejek és a rajtuk futó erek sötétre színeződtek.

Nekem  egy súlyos műtét után nyiroködémám lett. Az évek alatt lerakodott salakanyag és méreganyagtól dagadás és fájdalom jelentkezett a karomban. Állandó fáradtságot, levertséget éreztem. Mindkét vádlim és időnként az ereim is elviselhetetlenül görcsöltek. Éjjel és sokszor napközben is. Az elmúlt évben szörnyű derékfájás kezdődött, amiről a röntgen kimutatta, hogy a gerincem be van szűkülve. Gyógytorna és fizikoterápia három hónap alatt tudta csak rendbe hozni.

2016 januárjában ismerkedtünk meg a pulzáló elektromos hullámokon alapuló  készülékkel. Úgy döntöttünk megvásároljuk, mert megláttuk benne a jobb egészségesebb életminőség lehetőségét.

A férjem amióta használja azóta nem  keletkezett  újabb fekélye. A stimulálható erekbe visszatért a keringés. Lábai nem hűlnek ki, megszűnt a lábfázás. A lábfejeken történt elszíneződés csökkent. Ezzel arányosan a közérzete is javult. 91 éves korát tekintve szellemi frissességét megőrizte a jobb vérellátásnak köszönhetően. Látása és hallása nem romlott tovább. A vércukor szint a megengedett határok közt megállapodott.

Nekem  a nyiroködémám miatt nem duzzadt tovább a karom és a fájdalom is megszűnt a vérkeringés stimulálásának köszönhetően. Valószínűleg a mérgek és a salakanyagok nagy része tudott távozni a szervezetemből. A fáradtság és a levertség érzet nagy mértékben csökkent.

A kezelések után mindig frissnek érzem magam. A gerincemet is kezelem a fizioterápiás tappancsokkal.  A gyógytornát minden nap elvégzem. Mindezekkel sikerült elérnünk, hogy itthon gyógyulhatunk és segíthetünk magunkon, ha szükséges. Az elért hatásokkal meg vagyunk elégedve.

Köszönjük!!!

Üdvözlettel:
Csomós Zoltán és Zoltánné

5 hónapja használom az Electro Medi Stim talpmasszírozó készüléket, általában esténként TV nézés közben, 30 percig automatikus üzemmódban. Fokozatosan emeltem a kezelés intenzitását, jelenleg 54-56–os fokozat mellett érzem jól magam. Úgy érzem, hogy felfrissít, kondicionálja az egész szervezetemet.

A készüléket elsősorban az ízületi problémáim miatt  kezdtem el használni.

A kezelés elkezdése után 2 héttel az étkezésemben is változások történtek, mert áttértem egyfajta diétára a testsúlyom csökkentése érdekében, azóta 6 kg mínusz, hogy sokszor a papucsot sem tudtam felvenni, itthon is csak mezítláb  jártam.  Sikerült fokozatosan lefogynom.

Az ízületi problémáim is háttérbe szorultak, jelenleg nincs panaszom, egyre jobban érzem magam és sokkal mozgékonyabb, fittebb vagyok.

László Jánosné

46 éves vagyok. Az  utóbbi fél évben sok problémám volt a bal lábammal, pontosabban a bal lábfejem annyira bedagadt  Sokat jártam orvoshoz, sehol nem tudták megállapítani mi az oka. Két és fél hónap telt el amióta használom  a Electro Medi Stim készüléket, sokat  javult, már a munkahelyi cipőt is tudom hordani és tényleg, amikor használom, megkönnyebbülést érzek a lábamban, és nem dagad be annyira. A készüléket minden nap használom, csak ajánlani tudom mindenkinek, mert valóban van hatása.

Köszönettel:

Tóth Erzsébet

Álló munkát végzőként állandóan fájt a hátam, és a derekam, és a lábaim. Amióta használom napi rendszerességgel, megszűntek a fájdalmaim. Nem vagyok olyan fáradékony, jobban alszom, és szellemileg is fittebbnek érzem magam. Rokonaim ismertettek meg a készülékkel, azóta is hálás vagyok Nekik ezért.

Kaluzsa Andrea

Lengyel Jánosné vagyok 78 éves.  Mielőtt az Electro Medi Stim készüléket megvásároltam  mindenféle problémával küszködtem. Sorolom ezeket: 63 éves koromban koszorúér meszesedésem lett, amit  megműtöttek, öt helyen saját érrel, áthidalással. Magas vérnyomás miatt már korábban is gyógyszereket szedtem, amit a mai napig is szedni kell. Korommal járó mindenféle  fájdalmak jelentkeztek pár éve (derék, csípő, térd, váll, stb Kezemet évek óta köszvény gyötri.

A készüléket rendszeresen használom naponta kétszer, reggel és este 30-30 percet, 40-50–es erősséggel. 20 perc láb, és 10 perc a kéz kezelése. Az első kezelések alatt bokáig éreztem a rezgést, most  három  hónap után már térden felül is érezhető.

A boka duzzanatok ritkultak. A csípő és térdfájdalmak enyhültek, és most már nem kell fájdalomcsillapítót szednem. Az erősen köszvényes kézujjaim kezelése kisebb- nagyobb  eredménnyel  járt. A váll fájdalmaim viszont teljen megszűnt. Csípő és derékfájdalmaim pedig nagyon ritkán és kisebb mértékben jelentkezik.

Lengyel Jánosné

Szerezzen be Ön is egyet a családba!

Az egész családnak segíthet komfortosabbá tenni az életét.

Az idén  03. 22-én rendeltem meg  a készüléket. Az eltelt idő tapasztalatait osztom meg. Nálam viszonylag gyorsan jelentkeztek  a készülék jótékony hatásai.  A vásárlást követően rendszeresen minden  reggel és este használom a megbeszélés szerinti beállításokkal.

Csak bottal nehezen tudtam közlekedni, még a lakásban is. Szédültem szinte állandóan. Fájtak a lábaim, éjszakára pedig zoknit kellet húznom. Egyre gyakrabban  jelentkezett álmatlanság és az ebből adódó kellemetlenségek. A rendszeres használatnak köszönhetően ma már más a helyzet. A zokni lekerült a lábamról, nem fáznak a lábaim. Végig alszom az éjszakát, úgy hogy reggel az óra csörgésre ébredek fel. Sokat javult az általános közérzetem.

Nem vagyok teljesen panaszmentes, de a készülék használata több javulást hozott nálam, mint azt remélni mertem. További sikereket kívánok Önöknek.

Sárdi Gyula

Férjem 8 évvel ezelőtt agyinfarktust kapott, melynek következtében fél oldala  lebénult. Betegágyából azóta sem kelt fel.  Ápolási feladatait teljes mértékben egyedül én látom el. Emiatt az én fizikai állapotom is romlott a napi megterhelést következtében állandósultak a hát, derék, csipő és vállfájdalmaim.

Kétszer volt rehabilitációs kezelésen, melyek után sajnos jelentős javulás nem volt tapasztalható. Egy ismerősöm  saját tapasztalatai alapján javasolta  a Lanaform Electro Medi Stim készüléket. Megrendelést követően az első kezelés, amely 15 perc volt izmaim átmozgatásával, azt éreztem, szervezetem felfrissült, jobban érzem magam. Férjemnek az öntapadótappancsokkal csináltam a kezelést , örömmel mondta érzi, át vannak mozgatva izmai, amit régóta nem érzett már. 

A legnagyobb örömöt számomra a férjem javulása okozta. Az évek óta merev térd és könyök ízületek  megmozdultak és újra be tudja hajlítani. Igaz nem úgy, mint régen de azt mondták soha nem fogja tudni használni. Szemmel láthatóan erősödnek az izmai. Nagyon örülünk, hogy megismertük ezt a készüléket, amit szívből ajánlok másoknak is.

Ambrus Zoltánné

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani magam és családom nevében az Electro Medi Stim-nek. Parkinson kórban szenvedek. Kb. 1 hónapja használom a készüléket. Nagyon hatásosnak érzem, mint az általános közérzetemre, mint az izmaimra. A kézremegésemre is jó hatással van.
Lányom 21 éves hallássérült és veleszületetten egy veséje van. A lábában rossz a nyirokkeringés és sokat bedagad a lába, ami fájdalmas. Használata során már nem olyan nagy mértékben dagad be és nem is fáj annyira. A feleségemnek lumbágója van. Ő a  lábára és a derekára használja minden nap. Jobb lett az állóképessége és nem fáj a dereka. Nagyon köszönjük a lehetőséget, mert látható, érezhető a javulásunk.

Dudás Gyula és felesége

2017 novemberében  vásároltam a készüléket. Azóta naponta kétszer az ajánlott időtartam és frekvencia szerint használom azt. Abból a célból szántam rá magam a vásárlásra, hogy segítsek  a hosszabb ideje fennálló  térdfájdalmaimon. A bal térdem legalább két éve fáj és egyre jobban, minden lépésnél érzem. Sőt éjszaka is gyakran felébredtem a fájdalomra. Természetesen a reumatológus orvos ajánlásait betartottam, rendszeresen szedtem a porcképző tablettákat, a külsőleg alkalmazandó krémeket is használtam. Ennek ellenére javulást nem tapasztaltam, ezért döntöttem úgy, hogy más módszert is kipróbálok…
Nem bántam meg a vásárlást, sőt nagyon örülök, hogy így döntöttem. A közel két és fél hónap alatt amióta használom a készüléket, jelentős javulást tapasztaltam. Már nem fáj minden lépésnél, ha érzem is, hogy nem olyan tökéletes mint régen, de sokkal jobb. Ha a javulás mértékét kellene kifejeznem, azt mondhatnám, hogy mintegy 70-80% -os a javulás, azaz ennyivel kevésbé fáj. Éjszaka is ritkábban ébredek fel a fájdalomra.

Egyéb területeken is érzek javulást. Például könnyebben mozognak az ízületeim, amit a napi torna alkalmával is tapasztalok. Az időnként fellépő izomgörcsök is megszűntek. A készülék használata előtt nem rendszeresen, de nagyobb vagy tartósabb fizikai megterhelés előtt fájdalomcsillapítót kellet bevennem. Amióta használom a készüléket erre nincs szükségem. Összegzésképpen csak jó tapasztalataim vannak a gép használatával kapcsolatban.

Halbrohr  Pálné

Feleségem rábeszélésére vásároltam Önöktől egy Lanaform Electro Medi Stim típusú elektromágneses hullámokon alapuló talpmasszírozó gépet. Megjegyezni kívánom, hogy ebben az időben a térdízületeim, valamint gerinccsigolyáim összenövése miatt csak sétabottal tudtam közlekedni. Ekkor elkezdtem használni a talpmasszírozó készüléket, és már a következő napokban tapasztaltam kedvező hatását.

Én a korábbiakban nem hittem az ehhez hasonló készülékekben és a gyakorlat bizonyította, hogy valóban van az életminőséget javító hatása. Azóta feleségemmel együtt naponta használjuk a készüléket és élvezzük hatékony hatását és már sétabot nélkül közlekedem.

Tisztelettel:
Dinnyési Péter                                                                                                                                

Az én esetemben a készülék vásárlása már tudatos volt, mert volt élettársamnak volt egy, amit ő a lábápolása céljából vett  és nagyon elégedett volt vele. Amikor én egy horgászás alkalmával négy ujjamat vágtam csontig, ebből az egyiket másfél órás műtéttel tudták csak helyre hozni valahogy. Zenészként el lehet képzelni, milyen hatással volt ez rám! A kötés levétele után rendszeresen jártam fizikoterápiára, ahol megfigyeltem, hogy az ilyenfajta kezelés mennyire jót tesz az ujjaimnak. Hozzáteszem, hogy a varrt sebeket, amennyire tudtam bioptron lámpával is kezeltem, mivel ez  már édesanyám birtokában volt és ennek eredményeképpen a sebeket szinte észre sem lehet venni és gyorsan gyógyultak! A fizikoterápiás kezelések után tudtam, hogy sajnos  egész életemben most már ápolnom kell a sérült ujjaimat, mert természetesen nem olyanok mint előtte. Egyértelmű volt, hogy nem sajnálhatom érte a pénzt, miután már megtapasztaltam,  mennyire sokat jelent a rendszeres kezelés, amit akár tévézés közben is megtehetek. Ki tudom nyújtani az ujjaimat és ökölbe is tudom szorítani, amit e készülék nélkül nem tudnék! Nem kell ragoznom mekkora öröm ez egy ilyen sérülés után. Az én szakmámban különösképpen! Engem nem kellet rábeszélni, meggyőzni tehát, mert tudatosan azt vettem, amit kerestem, az alapos kutatások után, amit saját érdekemben folytattam! Én nyugodt szívvel merem ajánlani mindenkinek, ráadásul a készüléket az én problémámon túl sokkal több mindenre lehet használni, mint amire én teszem! Kívánok mindenkinek egészséges szép életet! Hozzájárulok véleményem közzétételéhez.

Bányász András Attila, Dunaújváros 2018. szeptember 24.

Neten talált vélemények az Electro Medi Stimről

Rendelje meg most!

Biztosan másnak is hasznára lesz a családban.

A TERMÉKKEL GYÓGYÍTÓ HATÁST NEM GYAKORLUNK AZ EMBERI SZERVEZETRE,
DE AZ EGYÉNI EREDMÉNYEK EZEKTŐL ELTÉRHETNEK, ÉS HOZZÁJÁRULHATNAK EGY KOMFORTOSABB ÉLETHEZ!

Scroll to Top