Rólam

Szakmámban eltöltött 30 év után hoztam meg a döntést, hogy váltani fogok. Valamikori vendégköröm nem kis részét, orvosok, egészségügyben dolgozók, kórházba látogató hozzátartozók, szülők adták. A hallott információk lassan terelgettek az egészségvédés irányába főként, a mellékhatás nélküli természetes módszerek világába. Ismert cégnél 10 évet töltöttem el egy kiváló egészségügyi termék bemutatásával és sikeres forgalmazásával. Ez idő alatt kialakult ügyfélköröm nem kis részével a mai napig jó kapcsolatot ápolok.

Volt kollégám javaslatára találkoztam egy cégvezetővel. A beszélgetés folyamán, egy nagyon nyitott, másokkal szemben segítőkész embert ismertem meg, aki komoly döntést hozott életemben. Váltottam és ez a váltás a mai napig meghatározza mindennapjaimat. Termékeink Európában is ismertek, és elismert tulajdonságokkal rendelkeznek, nem csodaszerek, senkinek nem biztosítják az örök életet.

Ám biztosítják a mindennapok jobb életminőségét, bármely korosztály számára. Akár fiatal sportolóról legyen szó, akár munkában túlterhelt egészséges, ám időnként fáradt középkorúról, és ne feledkezzünk meg arról a korosztályról sem ahol már jelentkeztek a mindennapi fájdalmak, melyek nehezítik életét.

Termékeink visszaadják azt, ami mindannyiunk számára lényeges: az önálló mozgás szabadságát, a reggeli felkelés fájdalommentességét vagy pl: egy kirándulás örömét, az egyedül vásárlás lehetőségét. Célunk segíteni az egészség megtartásában, vagy annak részeleges visszaszerzésében. Bízunk benne, hogy termékeink kipróbálásával meggyőződnek azok hatékonyságáról.

Scroll to Top